LOVE

Hei dere. Har faktisk ikke rukket å blogge noe før nå etter jeg ankom Filippinene, men here I am. Har vært ganske hektisk siden jeg kom, og det har igrunn gått i ett.

Turen startet selvsagt ikke smertefritt, og flyet var forsinka og det var trøbbel med det meste før vi fikk kommet oss fra London. Når man skal fly 13 timer i strekk, forventer man gjerne at ting er på stell på flyet, og jeg hadde jo sett for meg at de hadde alle de nyeste filmene som går på kino hjemme, men der tok jeg så feil som jeg kunne, og endte med å sitte å glo i en stolrygg i 13 timer. Ingen skjerm, nada. Dere som følger meg på snap fikk jo med dere dette, og jeg var rimelig skuffa når jeg satte meg ned og innså at jeg skulle sitte så mange timer uten noen form for underholdning. Har flydd den ruta en del ganger før, og da har det alltid vært alt mulig man kan kose seg med, og ikke minst, god mat. Men denne gangen var det igrunn ikke noe som var som det skulle, så jeg kan vel med det si at jeg ikke kommer til å fly med Philippine Airlines flere ganger, hvertfall ikke på lengre strekninger. Det endte jo selvfølgelig ikke der heller, men når jeg kom frem, selv om jeg spurte to ganger i skranken når jeg sjekket inn på Gardermoen, så kom ikke bagasjen. Den ble igjen i London, til tross for at jeg hadde fire timer venting. Så jeg måtte gå to dager uten å ha bagasjen min, og hadde et stort fancy event jeg skulle på på lørdag. Måtte igrunn bare gjøre det beste ut av det, og endte opp med å gå i en gul kjole på et black&white party. Var ikke klar over hvor fancy det var, så jeg stresset ikke så mye med det, hadde ikke sminke heller, så jeg kan vel trygt si jeg kom i litt redusert tilstand sammenlignet med alle andre der. Vi var en gjeng på ca 10 stk som var fra Norge og Tyskland, og de var veldig fine og forberedt, men det er vel ikke noe nytt at jeg ender opp som kråka i gjengen! hehe. Var innmari mange pene mennesker på den festen altså. Bare modeller og alt mulig, mye utlendinger, som var veldig uvanlig for min del, men det tok seg opp etter hvert og var skikkelig gøy!

I går lå jeg bare langflat hele dagen og ladet opp til i dag. Har vært i et skikkelig fint bryllup. Ca 50% av gjestene var tatovører, så det var et fargerikt bryllup med masse kule mennesker. Skikkelig koselig og bruden var smashing!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Passe sliten nå egentlig, har faktisk vært iskald i hele dag, tok ikke på meg jakke og det var overdose på aircon både i kirka og på festen, så jeg er litt redusert nå. Men han jeg bor hos har en gig i kveld og jeg har sagt jeg skulle bli med. Kunne gjerne bare vært hjemme, men a girls gotta doo.

I morgen har jeg booka meg tatoveringstime. Skal tatovere hele baksiden av låret. Blir awesome og jeg gleder meg ihjel! Spent på hvordan jeg ser ut når jeg kommer hjem om to måneder, who knows. Har lovet pappa at jeg ikke skulle tatovere nakke og hals, så jeg har litt å gå på uansett :-) hihi.

Ha en fin uke, da <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits